Over mij

Mijn naam is Mark en in 2020 heb ik Blogwinst gelanceerd als bron van informatie over geld verdienen met bloggen. Mijn doel is om jou als beginnende of ervaren blogger te helpen je inkomsten te maximaliseren.

Dit doe ik in de eerste plaats door mijn eigen kennis, fouten en successen te delen. Daarnaast onderzoek en test ik de beste tools voor bloggers en houd ik de nieuwste trends voor je bij. 

Mark de Vries
That’s me! 🙂

Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Ik ben fulltime trader. Dat betekent dat ik handel op de beurs met als doel winst te maken. Omdat ik dit overal ter wereld kan doen, ben ik eigenlijk altijd onderweg. Ik verdeel mijn tijd meestal tussen Zuid Amerika, de Caribbean en Zuid Oost Azië. Er zijn steeds meer Digital Nomads die op deze manier locatie onafhankelijk leven en werken.

Dat klinkt misschien heel spannend, maar traden en beleggen is vrij saai (als je het goed doet) en je hebt tussendoor dus veel tijd over.

Daarom ben ik twee jaar geleden als hobbyproject een blog over beleggen begonnen, waarop ik mijn kennis deel over dit onderwerp en dat is op zijn zachtst gezegd een succes geworden.

Ik zeg dit niet om op te scheppen, maar om jou te laten zien wat er mogelijk is in een vrij korte periode. Binnen 24 maanden is het mij gelukt om met dit blogje structureel elke maand meer dan €10.000 te verdienen.

Bewijs geld verdienen met bloggen
Iedere maand meer dan €10.000 met bloggen

Absoluut geen easy money

Belangrijk om hierbij te vertellen is dat dit absoluut GEEN easy money is. Hier moet je echt hard voor werken en hoe je dat doet, laat ik je stap voor stap zien in mijn cursus.

Ik wist voor ik hiermee begon niets van bloggen. Dus ik had geen idee hoe ik moest beginnen en had ook nog nooit een artikel, review of handleiding geschreven. Ik had nooit durven dromen dat het zo succesvol zou worden en ik weet zeker…

Als ik het kan, kun jij het ook!

Meld je aan voor mijn videocursus en kopieer mijn succes.

Mijn referenties en prestaties

Hieronder wat dingen die ik bereikt heb en waar ik trots op ben. 

Ik ben een groot voorstander van open communicatie en kennis delen. Je kunt me op verschillende manieren bereiken.

Mocht je een vraag hebben naar aanleiding van een blogpost, dan zou ik het tof vinden als je de vraag stelt in de reacties op die betreffende pagina. Zo kan iedereen van het antwoord leren.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties